Firmarejser til Portugal

Søger I sydlige himmelstrøg og et par oplevelsesrige dage langt væk fra det kolde nord, så kunne Lissabon godt være svaret! Den charmerende portugisiske hovedstad ligger mindre end 4 timers flyvning fra Danmark, og byder på masser af stemning. De smalle gader i Alfama og Bairro gør byen personlig og tiltalende, sporvogne forbinder stadig de forskellig bydele.

Floden Tejo giver luft til byen, og kun 17 kilometer fra Lissabon ligger Atlanterhavet og Portugals smukke kystlinie. Vi anbefaler at krydre Lissabon med en dag i Sintra, et bjergrigt område med eget mikroklima og flere spændende sights som Cabo da Roca, det vestligste punkt på det kontinentale fastland. Nedenstående har vi to turforslag som inspiration, men som kan tilpasses ønsker til standard på indkvartering og aktivitetsniveau.

Lissabon

Lissabon

Highlights

  • Lissabon
  • Sightseeing i GoCars i Lissabon
  • Dagstur i Jeep Sintra
  • Cabo da Roca
  • Fado Night
  • Gode middage

Lissabon & Sintra

Vores klassiske tur, hvor hovedvægten ligger på Lissabon, med masser af oplevelser i hovedstaden. Den ene dag kører vi dog til Sintra og oplever et helt andet Portugal. Transporten foregår i 4×4 hvor der er lagt poster ud undervejs som skal løses i hold. Undervejs oplever i Sintra og turen hjem går via Atlanterhavskysten og Cabo da Roca med sin dramatiske kystlinie. Vi spiser frokost på stranden.

Forslag til Program:

Dag 1: Ankomst til Lissabon, seminar, tid på egen hånd, Fado Night
Dag 2: Sightseeing Lissabon i GoCars, Segways eller traditionel sightseeing efter ønske. GoCars er små 2 personers biler m/3 hjul. En sjov aktivitet
Dag 3: Sintra bjergene & Atlanterhavskysten i 4×4. Postjagt undervejs
Dag 4: Tid på egen hånd inden hjemrejse

Transport: Direkte fly fra København 3t 40m.
Pris: fra kr. 7.500,– inkl. Turprogram, overnatninger, aktiviteter, måltider

Copyright © 2014 Culture Adventure aps - Strandgade 102 · 1401 København K · Tlf: +45 7610 0070 · Fax: +45 7610 0170
Pin It