Firmarejser til Irland

Udover sine legendariske pubs er Irland med sin enestående natur et oplagt rejsemål for folk med hang til udendørsliv. Uanset om det skal være fiskeri i de klare og rene søer og floder, golf på nogle af verdens bedste baner, cykel- eller traveture i den uforlignelige natur eller windsurfing fra de mange fine strande, er der rigeligt at vælge mellem.

Aren Island

Aren Island

I forhold til landets relativt begrænsede størrelse – godt 84.000 km² – finder du et utroligt varieret landskab med dramatiske klipper afløst af udstrakt tørvemoser, der dækker næsten en femtedel af øens areal, frodige grønne bakker med græssende køer og bugnende marker.

Og hvad ville hele dette paradis være uden den pragtfulde befolkning, der udviser ægte gæstfrihed og som til fulde efterlever ordsproget: “En fremmed er en ven, du endnu ikke har mødt.

Foreslag til programmer


Aren Island

Aren Island

HIGHLIGHTS

  • Surf-kursus
  • Historisk vandring
  • Verdens ældste whisky destilleri

Det sande Irland

På denne tur sætter vi direkte kurs mod vest, til Irlands sjæl, nemlig den gæliske del af Irland, hvor de har deres eget sprog og skrift. Vores base er universitetsbyen Galway der ligger ved havet, og lever alle ugens dage! Vi sætter blandt andet kursen mod øerne Aren Island, hvor vi kommer til en anden verden. Tusindvis af stendiger får øen til at ligne et patchwork tæppe.

Vi oplever øen på cykel og slutter ved ruinerne Dun Aengus borgen, der ligger dramatisk på en lodret klippe til Atlanterhavet. Den næste dag ser vi Cliffs of Moher, har mulighed for brætsurfing-kursus ,eller vi tager ind i den imponerende Connemara National Park med sin storslået natur og perfekt til team aktiviteter. Vi stopper også ved verdens ældste Whisky Destilleri ”Kilbeggan”.

Transport: fly direkte fra København – Flyvetid ca. 2t. 15 min.
Pris: Forespørg


Dublin Docks

Dublin Docks

HIGHLIGHTS

  • Dublin
  • Guiness-bryggeriet
  • Eventyrlige Wicklow Mountains

Dublin & Wicklow

Den grønne ø er virkelig grøn! Vores irske venner får sin andel af nedbør om året, men ligeså hurtigt vil du opdage, at det klarer op igen, og solen kaster sine stråler på de smukke bakkede landskaber. Irerne er et stolt og festligt folk, der aldrig går af vejen for en Guiness og en snak på den lokale pub.

På denne tur kombinerer vi storby med bjerge; Dublin er hovedstaden, hvor du finder de fasionable butikker i O´Conner Street, Guiness Bryggerierne, Trinity College og et levende bybillede. Lige uden for byskiltet ligger Wicklow Mountains, hvor scenerne til ”Highlanders” med Mel Gibson blev indspillet. Vi vandrer i de smukke bjerge, og passere søer, og ruiner og levn fra middelalderen undervejs.

Transport: fly direkte fra København – Flyvetid ca. 2t. 15 min.
Pris: Forespørg

Ovenstående er blot eksempler på programmer – vi kan også sammensætte et program, der passer præcis til jeres behov.

 

Copyright © 2014 Culture Adventure aps - Strandgade 102 · 1401 København K · Tlf: +45 7610 0070 · Fax: +45 7610 0170
Pin It