Firmarejser til Sarajevo

Leder I efter ‘nye steder’ i Europa? Ja, så er I på rette spor. Tag til Sarajevo i Bosnien-Herzegovina. Lige uden for den smukke, charmerende Sarajavo udfolde sig noget af Europas smukkeste natur, hvor de store oplevelser står i kø for at blive udforsket: vandring i de skønne bjerge, rafting, hyggelige bjerghytter, kajak, mountainbike mv.

Rafting Er en af mange fede aktiviteter omkring Sarajevo

Rafting Er en af mange fede aktiviteter omkring Sarajevo

Bosnien-Herzegovina er en af Europas bedst bevarede hemmeligheder, og hovedstaden Sarajevo er én af de mest historisk interessante og varierede byer i Europa, hvor I kan får en masse kulturelle rejseoplevelser. Inden for en times afstand af Sarajevo kan man stå på ski eller vandre i bjergerne, og naturen er helt ubegribelig.

Her finder du de perfekte rammer, uanset om I leder efter en aktiv rejse, teambuilding eller en spændende kulturel rejse. Fælles er, at du får rigtig meget for pengene i nogle unikke oplevelser.

Det skriver tidsskrifterne om Bosnien-Herzegovina:
– ”I skæringspunktet mellem to store imperier, det østrig-ungarske og osmanniske, befinder Sarajevo sig. Byen byder på stor historisk rigdom. Med sine floder og bjerge anses den for det kommende østeuropæiske centrum for eventyrere” (ifølge britiske ’The Telegraph’ den 5. februar 2014).
Lonely Planet har Sarajevo, som en af ​​de ti bedste byer at besøge i 2010.

Herunder har du et par forslag til firmarejser, men vi kan skræddersy programmet, så det passer perfekt til jeres ønsker. Kontakt os for at få et uforpligtende tilbud.

Foreslag til programmer:


Rafting i smukke Neretva.

 

HIGHLIGHTS

 • Sarajevo by
 • Traditionel mad
 • Neretva floden
 • Bjelasnica bjerg
 • Skakavac vandfald
 • Lukomir landsbyen

4 Dage – Aktiv firmarejse til Sarajevo

Det perfekte firmarejse til en af Europas bedst bevarede hemmeligheder. Omgivelserne, hvor naturen er smukkere og mere fascinerede, end man kan forestille sig. Og her er masser af muligheder for en aktiv og sjov ferie med firmaet: Alt sammen lige uden for den charmerende by Sarajevo, der byder på fantastiske restauranter og masser af autentisk charme. Her er firmarejsen, hvor I får rigtig meget for pengene.

Forslag til program:
Dag 1: Ankomst til Sarajevo. Her bliver du hentet af vores lokale guider, der byder velkommen og briefer om de næste dage. Resten af dagen er på egen hånd eller med guidet tur til Sarajevos seværdigheder.
Dag 2: Neretva river rafting, dukkert og bosniske traditionelle specialiteter til frokost.
Dag 3: Vandring gennem den smukke natur, der tager pusten fra enhver til Lukomir landsbyen og bosniske traditionelle specialiteter til frokost.
Dag 4: Hjemrejse. Du har hele dagen til fri disposition. Måske en guidet vandring til Skakavac vandfaldet, eller måske bare tid til at nyde Sarajevo og de smukke omgivelser.

Transport: Direkte fly fra Kbh. (2 timer i sæson eller 1 flystop – 4 timer)
Pris: Fra kr. 4.500,- per person
Andre aktiviteter: Skiløb, kajak og kanosejlads, SPA og kurbade, mountainbiking, paragliding, ridning, gourmet-ture, øl, vin- og snapssmagning, osv.

 


Charmerende Sarajevo.

 

HIGHLIGHTS

 • OL-bjerget Bjelasnica
 • Skakavac vandfald
 • Cavljak snesko-vandring
 • Traditionel mad
 • Sarajevo by

4 Dage – Firmarejse til Sarajevo – Skisafari

Hvorfor ikke prøve noget nyt og tage på skisafari i området, hvor vinter OL i 1984 blev afholdt? ? Du kommer rundt til OL’s downhill piste på Bjelasnica-bjerget eller sneskovandring.
Vi elsker dette bjergland og kommer tilbage igen og igen! Vi kender landets hemmeligheder og viser dem gerne frem! Dette er den perfekte firmarejse, hvis I vil prøve en helt anden skitur.

Forslag til program:
Dag 1
: Ankomst til Sarajevo. Her bliver du hentet af vores lokale guider, der byder velkommen og briefer om de næste dage. Resten af dagen er på egen hånd eller med guidet tur til Sarajevos seværdigheder.
Dag 2: Ski på Bjelasnica bjerget med guider, off-piste eller sneskovandring og bosniske traditionelle specialiteter til frokost (skiudstyr og skipass inkluderet).
Dag 3: Vandring til Skakavac vandfaldet og forplejning
Dag 4: Hjemrejse. Du har hele dagen til fri disposition. Vores lokale guider kan arrangere ‘Se Sarajevo som en fugl tur’ eller ‘Cavljak tur’.

Transport: Direkte fly fra Kbh. (2 timer i sæson eller 1 flystop – 4 timer)
Pris: Fra kr. 5.100,- per person
Andre aktiviteter: Off-piste-kursus, lokale skilærere, øl, vin- og snapssmagning, Vinter Olympiade 1984, SPA og kurbade.

 

Copyright © 2014 Culture Adventure aps - Strandgade 102 · 1401 København K · Tlf: +45 7610 0070 · Fax: +45 7610 0170
Pin It